Reisman Residence

A Major Rework of Existing House for an Active Family

This expansive linear house started out as a renovation and small addition to an existing quite small house. The clients are both in the development business and soon realized the potential after viewing a few options. Our visions for the property aligned  immediately and the house developed from there. This was very much a team effort-the client and the Architect. The original house became the Master suite, Entrance, Living Room and Dining room.
The children’s bedrooms we placed above the existing garage which was a distance from the house. The kitchen, breakfast, pantry and garden rooms formed the link between the old existing house and the old existing garage. To further reinforce the wholeness of the scheme we created a large entrance court framed by a colonnade which links the garage ,bedroom wing to the main house.  The exterior materials are stucco and glass.